Tym razem ombre ruffle cakes w wersji różowej z motywem iście królewskim (waga 4,5kg).
Korona zrobiona z masy cukrowej, pomalowana złotym barwnikiem spożywczym oraz brokatem (niestety na zdjęciach nie widać prawdziwego efektu połysku).
Zrobiony został na 6-te urodzinki Nelli.
Jesteś mistrzynią!!!!Wspaniały tort!
OdpowiedzUsuńpiękny tort:)
OdpowiedzUsuńPiękny, trochę musiałaś nad nim posiedzieć.
OdpowiedzUsuńNiesamowity! :) i mam jedno pytanko, mianowicie czy jeśli robisz tort dwupiętrowy to dajesz do środka takie jakby "rurki" podtrzymujące tort?
OdpowiedzUsuńTak, do tortów piętrowych zawsze wkładam rurki podtrzymujące (mogą być to specjalne plastikowe, albo np. odpowiednio docięte pałeczki do ryżu).
Usuń