Podczas tych warsztatów uczestnicy uczą się m.in. jak samodzielnie wykonać doskonałej jakości masę cukrową (każdy z uczestników sam ją robi, nie pracujemy na gotowych masach), jak wykonać piękne i efektowne jadalne koronki, jak zrobić róże (od pączków, po pełne cieniowane duże róże). Dodatkowo uczestnicy uczą się robić pikowania na boku tortu, tworzą kokardę i goździki z masy cukrowej.
Na zdjęciach poniżej możecie zobaczyć uczestników, którzy szkolili się 17 czerwca w Gdańsku.
Najbliższe szkolenia:
- 6.08.2017r. Toruń --- modelowanie figurki kobiecej "Lalinda"
- 19.08.2017r. Gdańsk --- podstawy w stylu angielskim
- 20.08.2017r. Gdańsk --- tort piętrowy malowany we wzory kaszubskie
- 10.09.2017r. Katowice --- podstawy w stylu angielskim
Szczegóły szkoleń oraz zapisy - torcikownia@gmail.com